Új céges kötelező feladatunk

Amikor én a jelenlegi munkahelyemen kezdtem el dolgozni közel tíz éve, még koránt sem volt nevezhető a vállalkozás a középvállalkozások tagjának, leginkább a kisebb cégek csapatát erősítette a vállalkozás, aminek felépítésében így ilyen téren hála a jó égnek azt mondhatom, hogy én is aktív szerepet játszottam. Emlékszem még a kezdeti folyamatokra, a botladozó vállalati folyamatokra, a hibákra és a bukásokra, és mindezzel együtt még szebb eredmény amit a tíz év alatt el tudtunk érni. Én személy szerint a humán erőforrás csapatot erősítettem már akkor is, most pedig már a vezető szerepet töltöm be ezen a részlegen a cég életében, és most már van egy teljesen új feladatunk is, amibe iszonyatosan sok energiát fektettem be annak érdekében, hogy ne egy elhibázott lépésként nézzünk vissza rá a közeljövőben, hanem egy valóban eredményes és hatékony lépésként, ami hosszú távon nem csak eredményeket, hanem bizony erős és stabil versenyelőnyt hoz a cég életére nézve.

A folyamatos szervezeti fejlesztés és a folyamatos tanulás ugyanis most már ennek a cégnek az életében is tulajdonosi elvárás lett, nem gondolom hogy véletlen, hiszen valóban szükség van arra egy ekkora szervezetnél már, hogy folyamatos figyelem és kontroll alatt legyen tartva a kompetenciák és készségek köre, hogy a hanyatlás megelőzéseként folyamatos fejlődés jellemezze az egyéneket és a céget egyaránt, és hogy az elvándorlás és a vállalati hangulat hanyatlása megelőzhető legyen. Ennek érdekében azonban egy olyan céget kellett keressek a coaching és a tréningek világának szakértőjeként, akik valóban élvezetes és eredményes szolgáltatást tudnak nyújtani a munkavállalók mindegyik rétegének és részének.

Sokat kellett keresgélnem, de aztán rátaláltam a kogwheel csapatára, akik egészen egyszerűen főnyereményként léptek be a cégünk életébe. Mindenki imádja a tréningjeiket, a munkavállalók pozitívan nyilatkoznak a képzések és tréning eredmények tekintetében, és persze ami talán még ennél is fontosabb, hogy a cég egészére vetítve érezhető a munka eredménye, ami biztos vagyok benne, hogy hamarosan már nem csak céges eredmény lesz, és a növekedés gyarapodása, hanem stabil és erős céges versenyelőny is egyben. Így tehát a legújabb kötelező feladatunk az osztályunk részéről tökéletes megoldással zárult, és biztos vagyok benne, hogy hosszú távú együttműködést fogunk kialakítani a Kogwheel csapatával.