A barátnőm új járgányához

Az ismert mondás szerint „a családodat nem választhatod meg, a barátaidat igen”, ám időnként az a benyomásom, hogy ez nem teljesen fedi a valóságot, mert néhány barátom néha tényleg kíváncsivá tesz, hogy hogyan is kerültek be az életembe. Egyrészt hihetetlenül különbözőek vagyunk egyesekkel, másrészt pedig néha egyszerűen a zavarba ejtő viselkedésükkel felpiszkálják a baráti társaságot.

Az egyikük például teljesen eltévedne GPS nélkül, ez biztos. Ezzel önmagában semmi baj nincs, hiszen én is hasonló vagyok, és a telefonom segítségével irányítom magam bárhová, akár gyalog is, nemhogy autóval. De már többször megvitattam vele, hogy szüksége van egy autós telefontartóra, mert az, ahogyan vezet, egyszerűen veszélyes. A telefonját nem tartóba helyezi, hanem a műszerfalra nyomja, hogy a telefon ott maradjon. De amikor egy nagyobb gödörbe hajt, vagy hirtelen fékez, a telefonja a legjobb esetben az ölébe esik, a legrosszabb esetben az ülés alá vagy mellé, ahonnan természetesen menet közben próbálja előhalászni, mert fogalma sincs, hova kell mennie.

Ez az egész egyszerűen elég volt nekem, és rendeltem amint neki nem volt más, mint egy autós telefontartó a baseusshop.hu weboldalról, és miután egyszer beült az autóba és elkezdett pakolászni, be is szereltem neki. Nem kell mondanom, hogy százszor is elmondta, hogy nem kellett volna, és hogy ő nem szereti az autós tartókat, de azóta is használja, és láthatóan nagyra értékeli, hogy biztonságosan tudja használni a telefonját. Ezt természetesen soha nem fogja beismerni. De úgy vettem észre, hogy ezzel a hozzáállással fogadtuk el őt, és így is szeretjük. Mindenkinek csak javasolni tudom hogy próbálja ki ezt az oldalt, mert nem fog csalódni benne!