Hallottál már ilyenről?

Nem olyan régen arra az elhatározásra jutottam, hogy amit eddig terveztem, azt meg is valósítom, és csináltatok egy saját weboldalt. Igen ám, a webes csapat iszonyatosan jól sikerült választásával szépen is haladt a projekt, azonban egyszer csak azt mondták, hogy kellenének a termékek kapcsán fotók, méghozzá nem is akármilyen fotók. Ha lehet profi képeket kérnek, mert akkor tudják garantálni, hogy a látogató aki az oldalon meglátja a terméket biztos lesz benne, hogy az milyen színű és milyen paraméterekkel rendelkezik és vásárlásra is adja a fejét. Nyilván egy kérdéses dolgot iszonyatosan nehezen vásárol meg bárki, ezt ők tisztán látják több volt ügyfelük kapcsán, ezért azt tudják javasolni, hogy keressek egy termékfotós csapatot, akik tökéletes eredménnyel tudják biztosítani számomra a képeket.

Keresgélni is kezdtem, de sajnos az elején nem hogy sikerrel nem jártam, hanem kezdtem elkeseredni, mert mindegyik fotós elmondta, hogy a termékfotó témaköre egy teljesen speciális terület, ahova külön szakértelem és eszközök szükségesek és ők bizony nem igazán rendelkeznek ilyenekkel. Tovább keresgéltem és hála a jó égnek aztán több ilyen speciális tudású embert is találtam, de igazság szerint annyira profi eredménnyel egyik sem tudott kecsegtetni, és végül segítséget kértem az egyik ismerősömtől, akit tulajdonképp már rögtön meg is kérdezhettem volna és iszonyatosan sok időt és energiát meg is spórolhattam volna, hiszen szinte azonnal a Fotoda csapatát ajánlotta, ami tökéletes választásnak is bizonyult.

Teljesen elégedett vagyok az eredménnyel, a webes cég alkalmazottja is csak ámult a gyönyörű eredményen, és most már azt is látom, hogy miért tanácsolták nekem a profi képeket, hiszen majdnem minden oldal látogató vásárlással fejezi be a tevékenységét, vagyis nem csak egy gyönyörű weboldalam lett, amit iszonyatosan jól tudok használni és büszke is vagyok rá, hanem folyamatos eladásokat generál nekem, amivel nyilván hihetetlen nagy súlyt vesz le a vállamról az elmaradó egyeztetések és telefonok miatt, másrészt pedig többlet forgalmat is generál, ami anyagilag valljuk meg őszintén nagy sikernek számít. Csak ajánlani tudom a fotodat bárkinek aki maximális minőséget és tökéletes eredményt szeretne.