Cégünk legújabb taktikája

Én mindig is arra vágytam, hogy egy komoly feladattal keressenek meg, egy olyan pozíciót szerettem volna mindig is magamnak, ami kihívásokkal jár, de eredmények tekintetében is iszonyatosan nagy lehetőségeket tartogat számomra. Persze tudom jól, hogy az ilyen munkák iszonyat stresszesek, és sokszor az emberek egészségét követelik, de én azt gondolom, elég jól bírom az ilyen helyzeteket, szinte sosem volt vele problémám, és nagyon vágyom a sikerre, kitartó is vagyok ilyen szempontból, egyszóval mindig is biztos voltam benne, hogy nem lenne vele problémám ha kapnék egy ilyen megbízást vagy felkérést.

Amit pedig nagyon szeretnénk meg is érkezik, szokták volt mondani, engem is megtalált ez a lehetőség egy nagyon rossz helyzetben lévő, folyamatos elvándorlásokkal és emberhiánnyal küzdő, ellenben rengeteg megkeresést és munkát kapó céggel kapcsolatosan. Felajánlották a vezérigazgatói pozíciót, és feladatként legnagyobb célkitűzésnek azt, hogy oldjam meg a fluktuációs nehézségeket, és a folyamatos emberhiány kérdését.

Mondanom sem kell, hogy azonnal gondolkodóba estem, hogy ez azért nem egy szokványos vezérigazgatói felkérés, és hihetetlen nagy kitartás és azt gondolom szerencse, na és persze kapcsolatok kellenek ahhoz, hogy az ember az ilyen jellegű feladatokat meg tudja oldani. Nekem pedig a kitartáson és a szerencsén kívül ehhez elég kevés szakmai és egyéb kapcsolatom mutatkozott.

Azonban mivel szeretem a kihívásokat belevágtam, és egy közel száz fős cég igazgatását és felemelését kezdtem meg, szinte az esélytelenek nyugalmával. Az én történetem is mutatja, hogy bizony nagyon sokszor elég egyetlen egy jó döntés ahhoz, hogy a siker besétáljon az ember életébe, hiszen felvettem a kapcsolatot a Kogwheel csapatával, és egy közel fél éves közös munka, folyamatos coaching és egyéb szolgáltatások segítségével ma már ott tartunk, hogy a vállalati hangulat iszonyatosan sokat javult, és emberhiánnyal sem küzdünk. Mindenkinek csak javasolni tudom ennek a szuper csapatnak a szolgáltatását, mert hihetetlen eredményeket tudnak elérni. Engem sikerre vittek.